[Rd] R fails on Windows 2008 Server

From: Shawna JOB <shawna.job_at_state.or.us>
Date: Mon, 18 Apr 2011 09:53:08 -0700

Does anyone have any pointers on troubleshooting an R installation on a Windows 2008 server? I had it running on a Windows 2003 server after many permissions updates to the server, but I'm stumped on getting it to run on 2008.

--The error I'm getting when I run the StatConnector Test is:
Loading StatConnector Server... Done
Initializing R...Function call failed
  Code: -2147221485
  Text: installation problem: unable to load connector Releasing StatConnector Server...Done

--With a popup that just says: "Method '~' of object '~' failed"

--I've run through all the documented troubleshooting I can find - no change. I've verified the %R_HOME%, registry key corresponding to your R installation, and %PATH% mentioned in the documentation already.
--I've also tried reinstalling from scratch twice just in case.

Any suggestions would be appreciated

Shawna Job
Sr. Systems Analyst
PSOB Desk: 971-673-0128
OIS/AMS



R-devel_at_r-project.org mailing list
https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-devel Received on Mon 18 Apr 2011 - 17:00:11 GMT

Archive maintained by Robert King, hosted by the discipline of statistics at the University of Newcastle, Australia.
Archive generated by hypermail 2.2.0, at Mon 18 Apr 2011 - 20:10:51 GMT.

Mailing list information is available at https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-devel. Please read the posting guide before posting to the list.

list of date sections of archive