Re: [Rd] unable to load shared object - opencv

From: gianluca mastrantonio <gianluca.mastrantonio_at_yahoo.it>
Date: Fri, 09 Nov 2012 23:12:19 +0100

Thanks to all, now this problem is solved

G.M.

Il giorno 09/nov/2012, alle ore 01:09, Simon Urbanek <simon.urbanek_at_r-project.org> ha scritto:

>
> On Nov 8, 2012, at 3:34 PM, niandra wrote:
>

>> Sorry but i'm really a beginner.
>> 
>> If when i use opencv with Xcode i need to set the following path 
>> /System/Library/Frameworks
>> /usr/local/include
>> /usr/local/lib 
>> 
>> how can i specify this in  R CMD SHLIB?
>> 

>
> Those are essentially default so no need to specify any of those. The real thing you need to specify are the actual libraries to link against, typically something like -lopencv_core ... If you use a framework it may be just something like -framework OpenCV - we don't know since you didn't tell us what your'e really using.
>
>


R-devel_at_r-project.org mailing list
https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-devel Received on Fri 09 Nov 2012 - 22:16:15 GMT

This quarter's messages: by month, or sorted: [ by date ] [ by thread ] [ by subject ] [ by author ]

All messages

Archive maintained by Robert King, hosted by the discipline of statistics at the University of Newcastle, Australia.
Archive generated by hypermail 2.2.0, at Fri 09 Nov 2012 - 23:10:51 GMT.

Mailing list information is available at https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-devel. Please read the posting guide before posting to the list.

list of date sections of archive