[R] Error message: Bad value

From: Toby Gass <Toby.Gass_at_ColoState.Edu>
Date: Tue, 24 Jun 2008 13:12:27 -0600


Dear R help,

In the middle of my session, I started receiving the error message "bad value"
regardless of what I entered. I had to close R and restart it. When the error
occurred, I was creating basic lattice plots, with no other add-on packages running.
I am running R through John Fox's XEmacs interface, XEmacs version
21.4.20 on a Windows XP Pro machine with 2 GB of RAM. I have had
no other problems. I've found 2 similar reports in the R-help
archive,
neither of which was resolved; one of the earlier posters was running Linux.

platform i386-pc-mingw32
arch i386
os mingw32
system i386, mingw32

status
major 2
minor 6.2
year 2008
month 02
day 08
svn rev 44383
language R
version.string R version 2.6.2 (2008-02-08)

Previous reports are found here:
http://tolstoy.newcastle.edu.au/R/e4/help/08/01/0686.html http://tolstoy.newcastle.edu.au/R/e2/help/07/06/19095.html

I do not need a response, unless there is a preventative measure,
but thought I would bring this to your attention.

Thank you,

Toby

Toby Gass
Graduate Degree Program in Ecology
Department of Forest, Rangeland, and Watershed Stewardship Warner College of Natural Resources
Colorado State University
Fort Collins, CO 80523



R-help_at_r-project.org mailing list
https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help PLEASE do read the posting guide http://www.R-project.org/posting-guide.html and provide commented, minimal, self-contained, reproducible code. Received on Tue 24 Jun 2008 - 23:29:32 GMT

Archive maintained by Robert King, hosted by the discipline of statistics at the University of Newcastle, Australia.
Archive generated by hypermail 2.2.0, at Wed 25 Jun 2008 - 01:31:13 GMT.

Mailing list information is available at https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help. Please read the posting guide before posting to the list.

list of date sections of archive