Re: [Rd] RSiteSearch and my R site

From: Duncan Murdoch <murdoch_at_stats.uwo.ca>
Date: Sun, 08 Nov 2009 07:49:27 -0500

On 08/11/2009 7:23 AM, Jonathan Baron wrote:
> Duncan,
>
> This is not a problem with anything you just did, but I'm writing you
> and ccing r-devel, in case I am allowed to post there (which I think
> I'm not).

R-devel is a public list, no problem posting here.

> The problem (in case this gets to r-devel) is that I need to have
> static html files for all packages, and static html ONLY for new
> packages. You have fixed the latter problem in the latest version of
> R-devel (11/08/09), in "R CMD INSTALL".

Actually that fix broke some other things, so it's not in place at the moment. We'll get something there, but it might be different from what I did yesterday.

 > But when I install R-devel
> from source I cannot get all the html files. The configure script has
> an option for --enable-prebuilt-html, and this does build the static
> html files for about half of the standard packages! These include
> base, utils, tools, ..., but they do not include datasets, boot,
> cluster, ...

> I can of course work around this by using your new version of R CMD
> INSTALL after installing everything else. It does not wipe out the
> executables that are already installed (I think). But this might
> actually be a bug that was not intended.

Yes, it sounds like it.

Duncan



R-devel_at_r-project.org mailing list
https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-devel Received on Sun 08 Nov 2009 - 12:54:18 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : Sun 08 Nov 2009 - 20:40:22 GMT