Re: [Rd] plot arguments (PR#14063)

From: Duncan Murdoch <murdoch_at_stats.uwo.ca>
Date: Fri, 13 Nov 2009 16:16:45 -0500

On 11/13/2009 9:50 AM, c.harpham_at_uea.ac.uk wrote:
> Hi there,
>
>
>
> I have recently updated to ver 2.10 (windows - I'm running xp) and find I am
> having problems with plot arguments, for e.g.
>
> Using the errbar function the error bars are now in black despite col="red",
> the central point is in red though. Axis labels are drawn but not the 'main'
> title. No errors are reported.

There is no errbar function in base R. You are finding it in some package (sfsmisc? Hmisc? something else?); you should make sure you have an up to date version of that package, and if the error is still present, take up the issue with its author.

> Using the plot function directly I was only able to get type="l" to work - I
> didn't try them all though!

plot() works for me.

>
> Could well be other problems.
>
>
>
> Now reinstalled 2.7 and everything fine again, be really useful to have
> previous versions posted in case of problems - luckily I had an old
> executable.

Where did you download from that didn't have earlier versions posted?

Duncan Murdoch

>
>
>
> Regards,
>
> Colin
>
>
>
>
>
> Dr Colin Harpham
>
> Senior Research Associate
>
> Climatic Research Unit
>
> School of Environmental Sciences
>
> University of East Anglia
>
> Norwich
>
> NR4 7TJ
>
> UK
>
> Tel: +44 -1603 593857
>
> Fax: +44 -1603 507784
>
>
>
>
> [[alternative HTML version deleted]]
>
> ______________________________________________
> R-devel_at_r-project.org mailing list
> https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-devel



R-devel_at_r-project.org mailing list
https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-devel Received on Fri 13 Nov 2009 - 21:19:19 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : Fri 13 Nov 2009 - 21:50:24 GMT