[Rd] make install fails with makeinfo < 4.7

From: Roger D. Peng <rpeng_at_jhsph.edu>
Date: Tue 22 Mar 2005 - 18:37:40 GMT


When I build R-devel (or the alpha snapshots) on a system without makeinfo >= 4.7, I get a warning about not being able to build HTML/Info help pages after running 'configure' (but 'make' runs smoothly and there are no errors). However, when I run 'make install' I get an error, something like

make[2]: Entering directory `/home/rpeng/R-local/src/R-devel/doc/html' make[3]: Entering directory `/home/rpeng/R-local/src/R-devel/doc/manual' creating doc/html/resources.html
make[3]: *** [../html/resources.html] Error 1 make[3]: Leaving directory `/home/rpeng/R-local/src/R-devel/doc/manual' installing doc/html ...
make[3]: Entering directory
`/home/rpeng/R-local/src/R-devel/doc/html/search'
installing doc/html/search ...
make[3]: Leaving directory
`/home/rpeng/R-local/src/R-devel/doc/html/search'
/usr/bin/install: cannot stat `resources.html': No such file or directory make[2]: *** [install] Error 1
[... more errors ...]

Am I correct in assuming that I get this because I don't have the correct makeinfo version? If so, is this the intended behavior of 'make install'? I figured I should be able to install R even if I couldn't build the HTML/Info help pages, but....

-roger

-- 
Roger D. Peng
http://www.biostat.jhsph.edu/~rpeng/

______________________________________________
R-devel@stat.math.ethz.ch mailing list
https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-devel
Received on Wed Mar 23 05:39:16 2005

This archive was generated by hypermail 2.1.8 : Mon 20 Feb 2006 - 03:21:02 GMT