Re: interface w/ emacs (PR#261)

About this list Date view Thread view Subject view Author view Other groups

Subject: Re: interface w/ emacs (PR#261)
From: Peter Dalgaard BSA (p.dalgaard@biostat.ku.dk)
Date: Mon 30 Aug 1999 - 22:08:44 EST


Message-ID: <x2vh9xjws3.fsf@blueberry.kubism.ku.dk>

gautier@lion-ag.de writes:

> So far I was using R0.64.2 without such a problem. I am aware my bug report is a
> bit light,
> but just let me know if anything I could do with my R and emacs would be of any
> help for\
> specifying better what is the bug (if there is a bug...)

There's a bug alright...

The problem is also displayed when starting from the command line with

 R --no-readline --vsize 10M

(but not with --no-readline last)

A passable workaround would seem to be to 'M-x setenv' R_VSIZE and
R_NSIZE before 'M-x R'.

-- 
   O__  ---- Peter Dalgaard             Blegdamsvej 3  
  c/ /'_ --- Dept. of Biostatistics     2200 Cph. N   
 (*) \(*) -- University of Copenhagen   Denmark      Ph: (+45) 35327918
~~~~~~~~~~ - (p.dalgaard@biostat.ku.dk)             FAX: (+45) 35327907
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
r-devel mailing list -- Read http://www.ci.tuwien.ac.at/~hornik/R/R-FAQ.html
Send "info", "help", or "[un]subscribe"
(in the "body", not the subject !)  To: r-devel-request@stat.math.ethz.ch
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._


About this list Date view Thread view Subject view Author view Other groups

This archive was generated by hypermail 2b25 : Tue 04 Jan 2000 - 14:16:07 EST