Re: R abnormal exit when plotting lm (PR#308)

About this list Date view Thread view Subject view Author view Other groups

Subject: Re: R abnormal exit when plotting lm (PR#308)
From: Ulf Mehlig (umehlig@uni-bremen.de)
Date: Thu 04 Nov 1999 - 16:46:52 EST


Message-Id: <199911040646.HAA02246@pandora3.localnet>

> None. It's a bug...
>
> However, to have a chance of fixing it (and knowing whether it got
> fixed!), we'd need to either have instructions to reproduce the crash,
> or at the very least detailed information on where things went wrong.
> Can you make it happen again when running under a debugger?

Unfortunately, I'm a little bit short of time now, but after the 20th
I will give a try! (I still have a hardcopy of the session, and I will
try to reproduce it step by step. By "running under a debugger" you
mean "R -d gdb", I suppose?).

Many thanks for your attention,
Ulf

-- 
======================================================================
Ulf Mehlig    <umehlig@zmt.uni-bremen.de>
              Center for Tropical Marine Ecology/ZMT, Bremen, Germany
----------------------------------------------------------------------
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
r-devel mailing list -- Read http://www.ci.tuwien.ac.at/~hornik/R/R-FAQ.html
Send "info", "help", or "[un]subscribe"
(in the "body", not the subject !)  To: r-devel-request@stat.math.ethz.ch
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._


About this list Date view Thread view Subject view Author view Other groups

This archive was generated by hypermail 2b25 : Tue 04 Jan 2000 - 14:16:09 EST