Re: Error in plot.aov() (PR#356)

About this list Date view Thread view Subject view Author view Other groups

Subject: Re: Error in plot.aov() (PR#356)
From: Peter Dalgaard BSA (p.dalgaard@biostat.ku.dk)
Date: Fri 03 Dec 1999 - 00:02:37 EST


Message-ID: <x266yh785e.fsf@blueberry.kubism.ku.dk>

Prof Brian D Ripley <ripley@stats.ox.ac.uk> writes:

> > > plot(xx.aov)
> > Hit <Return> to see next plot:
> > Hit <Return> to see next plot:
> > Hit <Return> to see next plot:
> > Error in as.name(ylab23) : invalid type/length (1/0) in vector allocation
>
> Interesting. There is no plot.aov on my system: this is using plot.lm.
> And I get no error. It could be random, except this has nothing to do with
> the data, only the labelling.
>
> The error message means that ylab23 in NULL. I don't see how that can
> happen with the system version of plot.lm.
>
> My guess is masking. Do you have a local plot.lm? Does this happen if
> you start R with --vanilla?

I don't see it either. Is this completely reproducible? What is even
more confusing is that ylab23 was used to label the preceding plot,
just ca. 15 lines before. Did that give a normal y label?

-- 
   O__  ---- Peter Dalgaard             Blegdamsvej 3  
  c/ /'_ --- Dept. of Biostatistics     2200 Cph. N   
 (*) \(*) -- University of Copenhagen   Denmark      Ph: (+45) 35327918
~~~~~~~~~~ - (p.dalgaard@biostat.ku.dk)             FAX: (+45) 35327907
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
r-devel mailing list -- Read http://www.ci.tuwien.ac.at/~hornik/R/R-FAQ.html
Send "info", "help", or "[un]subscribe"
(in the "body", not the subject !)  To: r-devel-request@stat.math.ethz.ch
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._


About this list Date view Thread view Subject view Author view Other groups

This archive was generated by hypermail 2b25 : Tue 04 Jan 2000 - 14:16:11 EST