[R] Where did my packages go ?

From: eric <ericstrom_at_aol.com>
Date: Mon, 18 Apr 2011 17:51:26 -0700 (PDT)


Running linux 10.04 ubuntu.

Looks like Ubuntu automatically updated to version 2.13. I was running version 2.12 until today. But now I'm getting error messages when I use the require or library command and one of the packages I've downloaded in the past. For example:

> require(quantmod)

Loading required package: quantmod
Warning message:
In library(package, lib.loc = lib.loc, character.only = TRUE, logical.return = TRUE, :
  there is no package called 'quantmod

I noticed under my Home folder in the R folder that I have a i486-pc-gnu-library subfolder. Inside that sub folder are 3 subfolders labeled 2.10, 2.12, 2.13. If I look in 2.12, I see a lot of subfolders with the names of the packages I use (quantmod for instance). If I look in the 2.13 subfolder, there's nothing there at all; it's empty.

So what is the right course of action ?

--
View this message in context: http://r.789695.n4.nabble.com/Where-did-my-packages-go-tp3459079p3459079.html
Sent from the R help mailing list archive at Nabble.com.

______________________________________________
R-help_at_r-project.org mailing list
https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help
PLEASE do read the posting guide http://www.R-project.org/posting-guide.html
and provide commented, minimal, self-contained, reproducible code.
Received on Tue 19 Apr 2011 - 04:49:39 GMT

Archive maintained by Robert King, hosted by the discipline of statistics at the University of Newcastle, Australia.
Archive generated by hypermail 2.2.0, at Tue 19 Apr 2011 - 07:20:35 GMT.

Mailing list information is available at https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help. Please read the posting guide before posting to the list.

list of date sections of archive