[R] nlrob(...) returns error message

From: Timo Schlaefer <timo.schlaefer_at_web.de>
Date: Mon, 16 May 2011 22:19:18 +0200 (CEST)


Dear all,
 
I implemented a non-linear model using nls(...) and it works just fine. I now tried to run the same model using nlrob(...) which basically does the same but uses a more robust estimation procedure. My problem: I cannot seem to get nlrob(...) running. Irrespective of how I try to call the function, I always get the error message "Error in is.null(x) : 'x' is missing". I do not use the variable "x" at all so this must be some kind of different problem.  
Can anyone help me out here?
 
Many thanks
 
Timo
 
Karlsruhe Institute of Technology
 



Schon gehört? WEB.DE hat einen genialen Phishing-Filter in die

R-help_at_r-project.org mailing list
https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help PLEASE do read the posting guide http://www.R-project.org/posting-guide.html and provide commented, minimal, self-contained, reproducible code. Received on Mon 16 May 2011 - 22:18:30 GMT

This quarter's messages: by month, or sorted: [ by date ] [ by thread ] [ by subject ] [ by author ]

All messages

Archive maintained by Robert King, hosted by the discipline of statistics at the University of Newcastle, Australia.
Archive generated by hypermail 2.2.0, at Mon 16 May 2011 - 22:50:07 GMT.

Mailing list information is available at https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help. Please read the posting guide before posting to the list.

list of date sections of archive