Re: [Rd] R CMD SHLIB in Windows XP - No output at all

From: Lorenzo <lorenzo.lucido_at_asia.bnpparibas.com>
Date: Wed, 15 Feb 2012 16:03:07 -0800 (PST)

Hi Duncan,

Thanks for your help, I am actually using R Windows version 2.14.1 (22th Dec 2011).

Actually by "R CMD SHLIB *.*" I actually meant putting any file name after the R CMD SHLIB ("R CMD SHLIB convolve.c" for example). Another case which fails is : creating a Rcpp Armadillo package skeleton (named MyPackage for example) and trying the R CMD INSTALL MyPackage. Fails as well on the R CMD SHLIB line.

What I actually don't understand is how the R CMD SHLIB command links to the RTools cygwin and mingw.
It really looks like the "make" function works in my command line when I use it directly but the link between R CMD SHLIB and cygwin fails...

--
View this message in context: http://r.789695.n4.nabble.com/R-CMD-SHLIB-in-Windows-XP-No-output-at-all-tp4385797p4392482.html
Sent from the R devel mailing list archive at Nabble.com.

______________________________________________
R-devel_at_r-project.org mailing list
https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-devel
Received on Thu 16 Feb 2012 - 00:11:34 GMT

This quarter's messages: by month, or sorted: [ by date ] [ by thread ] [ by subject ] [ by author ]

All messages

Archive maintained by Robert King, hosted by the discipline of statistics at the University of Newcastle, Australia.
Archive generated by hypermail 2.2.0, at Thu 16 Feb 2012 - 02:20:17 GMT.

Mailing list information is available at https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-devel. Please read the posting guide before posting to the list.

list of date sections of archive