[R] Plotting in R within NX client

From: Martin Percossi <martin_at_martinpercossi.com>
Date: Tue 12 Sep 2006 - 16:48:56 GMT


Hello, has anyone tried doing this?

Local System:
NX client (windows version)

Remote System:
Linux Fedora Core 5, running on 64 bit Intel R 2.3.1

The plots display weird in the sense that the y-labels don't show, i.e. they appear as solid black rectangles rather than numbers. I know the problem has something to do with NX because when I was about to screenshot the problem to send to this list, I noticed that the screenshot got the image "right". Searching for the problem didn't yield anything, however there seems to have been related problems with gnuplot + nx. Oddly, gnuplot seems to work fine, although perhaps it's because by default the y-labels are not rotated there.

Lastly, tried installing the extra fonts for NX, but still no dice.

Does anyone have any suggestions?

TIA
Martin



R-help@stat.math.ethz.ch mailing list
https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help PLEASE do read the posting guide http://www.R-project.org/posting-guide.html and provide commented, minimal, self-contained, reproducible code. Received on Wed Sep 13 02:52:21 2006

Archive maintained by Robert King, hosted by the discipline of statistics at the University of Newcastle, Australia.
Archive generated by hypermail 2.1.8, at Tue 12 Sep 2006 - 17:30:05 GMT.

Mailing list information is available at https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help. Please read the posting guide before posting to the list.