Re: [R] iplots problem

From: mister_bluesman <mister_bluesman_at_hotmail.com>
Date: Fri, 25 May 2007 14:32:38 -0700 (PDT)

Hi

How did u 'load' sun's java in R?

Many thanks

ryestone wrote:

> 
> Did you load Sun's java? Try that and also try rebooting your machine.
> This worked for me.
> 
> 
> mister_bluesman wrote:

>>
>> Hi. I try to load iplots using the following commands
>>
>>> library(rJava)
>>> library(iplots)

>>
>> but then I get the following error:
>>
>> Error in .jinit(cp, parameters = "-Xmx512m", silent = TRUE) :
>> Cannot create Java Virtual Machine
>> Error in library(iplots) : .First.lib failed for 'iplots'
>>
>> What do I have to do to correct this?
>>
>> I have jdk1.6 and jre1.6 installed on my windows machine
>> Thanks
>>
>
>
-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/iplots-problem-tf3815516.html#a10810602
Sent from the R help mailing list archive at Nabble.com.

______________________________________________
R-help_at_stat.math.ethz.ch mailing list
https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help
PLEASE do read the posting guide http://www.R-project.org/posting-guide.html
and provide commented, minimal, self-contained, reproducible code.
Received on Fri 25 May 2007 - 21:37:02 GMT

Archive maintained by Robert King, hosted by the discipline of statistics at the University of Newcastle, Australia.
Archive generated by hypermail 2.2.0, at Sat 26 May 2007 - 10:31:09 GMT.

Mailing list information is available at https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help. Please read the posting guide before posting to the list.