[R] Using dll with Visual Studio Compiler

From: Ian McCarthy <ianmccarthy_at_msn.com>
Date: Tue, 12 Jun 2007 19:06:53 -0400


Hi,

I have created a dll in Fortran and used the Visual Studio 2005 Compiler. I've read that certain problems can arise based on the compiler used and that these problems can sometimes cause R not to be able to access everything appropriately, but I've not found how to fix any of these problems. Specifically, after using dyn.load, I know the dll has been loaded because it is listed in getLoadedDLLs(), but when I try is.loaded("subroutine name"), it returns FALSE. I saw that this was mentioned in the manual, but it too offers little help for a solution.

Any advice would be greatly appreciated.

Cheers,

Ian McCarthy
Department of Economics
Indiana University
100 S. Woodlawn
Bloomington, IN 47405-7104
http://mypage.iu.edu/~imccarth<http://mypage.iu.edu/~imccarth> imccarth_at_indiana.edu<mailto:imccarth_at_indiana.edu>

        [[alternative HTML version deleted]]



R-help_at_stat.math.ethz.ch mailing list
https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help PLEASE do read the posting guide http://www.R-project.org/posting-guide.html and provide commented, minimal, self-contained, reproducible code. Received on Tue 12 Jun 2007 - 23:09:58 GMT

Archive maintained by Robert King, hosted by the discipline of statistics at the University of Newcastle, Australia.
Archive generated by hypermail 2.2.0, at Wed 13 Jun 2007 - 06:31:25 GMT.

Mailing list information is available at https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help. Please read the posting guide before posting to the list.