[R] Difficulties With Posting To Ongoing Threads on the R Mailing List

From: Robert Wilkins <irishhacker_at_gmail.com>
Date: Wed, 13 Jun 2007 17:25:36 -0500


A number of people are having the same problem as me, when you post as a response to an ongoing thread, in place of your message, the following message appears:

An embedded & charset-unspecified text was scrubbed ...

and a link is given that leads to the desired message.

It's better than nothing , but it sure is annoying, and some readers will skip it instead of doing the extra link. It's also annoying to read a thread, when several posters , through no fault of their own, get "scrubbed".

I always think of an e-mail as pure ASCII text, unless you add an attachment. Is it possible that some e-mail hosts ( I use gmail ) embed binary code into the e-mail?
Maybe the R mailing list software is reacting to that.


On another note, I tryed posting on gmane, to add to the thread from last week. It just disappeared , or maybe not, I don't know. Maybe it's related to the one-time registration requirement for gmane.


As far as I can tell, the above problem (scrubbing) does not occur when you do a stand-alone post, not as a response to an ongoing thread. Hope it stays that way!



Have a nice day.

R-help_at_stat.math.ethz.ch mailing list
https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help PLEASE do read the posting guide http://www.R-project.org/posting-guide.html and provide commented, minimal, self-contained, reproducible code. Received on Wed 13 Jun 2007 - 22:32:49 GMT

Archive maintained by Robert King, hosted by the discipline of statistics at the University of Newcastle, Australia.
Archive generated by hypermail 2.2.0, at Thu 14 Jun 2007 - 00:32:08 GMT.

Mailing list information is available at https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help. Please read the posting guide before posting to the list.