Re: [R] Quote: An embedded and charset-unspecified text was scrubbed...

From: Duncan Murdoch <murdoch_at_stats.uwo.ca>
Date: Thu, 20 Dec 2007 16:05:42 -0500

On 20/12/2007 3:43 PM, Talbot Katz wrote:
> Occasionally when I click on a posting in the archives, I don't see the actual message, but instead, something like the following:
>
> An embedded and charset-unspecified text was scrubbed...
> Name: not available
> Url: https://stat.ethz.ch/pipermail/r-help/attachments/200712XX/aXXXXXXX/attachment.pl
>
>
> In fact, this is what has happened with the past few messages I have posted. Is this because of something contained in the emails I sent, or does it have to do with my browser? Can the situation be "corrected" so that I can read the archived messages for which this occurs? I'm using Internet Explorer 6.0.2900.2180.xpsp_sp2_gdr.070227-2254 on Windows XP Professional Version 5.1 (Build 2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254 : Service Pack 2). I send my email from the current version of the Windows Live Hotmail site. It appears that this scrubbing phenomenon is stable; I've never experienced a case where I could read a message one time but another time it was scrubbed. I can read most messages, but if one has been scrubbed, then it appears that way each time I click on it.
>
> Thanks!

I think it would help if you gave an actual example. Could you post the URL you were clicking on?

Duncan Murdoch



R-help_at_r-project.org mailing list
https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help PLEASE do read the posting guide http://www.R-project.org/posting-guide.html and provide commented, minimal, self-contained, reproducible code. Received on Thu 20 Dec 2007 - 21:08:50 GMT

Archive maintained by Robert King, hosted by the discipline of statistics at the University of Newcastle, Australia.
Archive generated by hypermail 2.2.0, at Thu 20 Dec 2007 - 23:30:20 GMT.

Mailing list information is available at https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help. Please read the posting guide before posting to the list.