Re: [R] moving or running average

From: Jared O'Connell <jared.oconnell_at_gmail.com>
Date: Mon, 7 Jan 2008 16:38:01 +0100

I'm assuming the package installed correctly (I've only ever installed packages from within R)....

Have you loaded the zoo package before calling rollmean?

ie.

> library(zoo)

On Jan 7, 2008 4:31 PM, Abu Naser <likhonnaser_at_hotmail.com> wrote:
>
>
> Hi Jerad,
>
> Thanks for your quick response. I have installed the zoo using
>
> R CMD INSTALL zoo_1.4-1.tar.gz but the R could not recognize rollmean-
> wondering why?
>
> With regards,
> Abu
>
>
>
>
>
>
>
>
> _________________________________________________________________
> [[replacing trailing spam]]
>
>
> ______________________________________________
> R-help_at_r-project.org mailing list
>
https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help
> PLEASE do read the posting guide http://www.R-project.org/posting-guide.html
> and provide commented, minimal, self-contained, reproducible code.
>



R-help_at_r-project.org mailing list
https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help PLEASE do read the posting guide http://www.R-project.org/posting-guide.html and provide commented, minimal, self-contained, reproducible code. Received on Mon 07 Jan 2008 - 15:40:34 GMT

Archive maintained by Robert King, hosted by the discipline of statistics at the University of Newcastle, Australia.
Archive generated by hypermail 2.2.0, at Mon 07 Jan 2008 - 16:30:05 GMT.

Mailing list information is available at https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help. Please read the posting guide before posting to the list.

list of date sections of archive