[R] r2html output gives "NULL"

From: slurpy <sunayan_at_gmail.com>
Date: Sat, 15 Nov 2008 06:08:48 -0800 (PST)

Win xp sp2, R v2.7.1, R2HTML v1.59
Hi. I have tried searching this extensively but to no avail. While using the R2HTML package, everytime I use HTMLStart() followed by HTML.title or HTML functions, I get a "NULL" in the output. For instance,

> HTMLStart(outdir='dir name',filename="file",extension="html",echo=FALSE)
> HTML.title("hello",HR=3);
> summary(regression_model);
> HTML("world");
> HTMLStop();

gives the following output:

hello

NULL <summary values>

world

NULL I tried but couldn't figure out why this happens. Any help please?

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/r2html-output-gives-%22NULL%22-tp20515832p20515832.html
Sent from the R help mailing list archive at Nabble.com.

______________________________________________
R-help_at_r-project.org mailing list
https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help
PLEASE do read the posting guide http://www.R-project.org/posting-guide.html
and provide commented, minimal, self-contained, reproducible code.
Received on Sat 15 Nov 2008 - 14:11:49 GMT

Archive maintained by Robert King, hosted by the discipline of statistics at the University of Newcastle, Australia.
Archive generated by hypermail 2.2.0, at Sat 15 Nov 2008 - 15:30:25 GMT.

Mailing list information is available at https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help. Please read the posting guide before posting to the list.

list of date sections of archive