[Rd] R v2.11.0: HTML package index broken(?)

From: Henrik Bengtsson <hb_at_stat.berkeley.edu>
Date: Fri, 16 Oct 2009 23:08:47 -0700


Hi,

in R v2.11.0 (2009-10-15 r50085) on Windows Vista the package index and its links for the package installed in the user-specific library path are all broken, e.g.

In http://127.0.0.1:28251/doc/html/packages.html I get:

Packages in C:\Users\hb\R\win-library\2.11 C:\Users\hb/R/win-library/2.11/abind/DESCRIPTION -- Title is missing --
[...]

Packages in the standard library
base The R Base Package
[...]

and the links are of format:

http://127.0.0.1:28251/library/C:%5CUsers%5Chb/R/win-library/2.11/abind/DESCRIPTION/html/00Index.html

It seems like they should be of format:

http://127.0.0.1:28251/library/abind/html/00Index.html

/Henrik

The above and below is when using Rterm --vanilla.

> .libPaths()
[1] "C:\\Users\\hb/R/win-library/2.11" "C:/PROGRA~1/R/R-2.11.0dev/library"

> sessionInfo()
R version 2.11.0 Under development (unstable) (2009-10-15 r50085) i386-pc-mingw32

locale:
[1] LC_COLLATE=English_United States.1252
[2] LC_CTYPE=English_United States.1252
[3] LC_MONETARY=English_United States.1252
[4] LC_NUMERIC=C
[5] LC_TIME=English_United States.1252

attached base packages:
[1] stats graphics grDevices utils datasets methods base

loaded via a namespace (and not attached):
[1] tools_2.11.0



R-devel_at_r-project.org mailing list
https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-devel Received on Sat 17 Oct 2009 - 06:14:10 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : Sat 17 Oct 2009 - 12:30:14 GMT