Re: [R] trouble using CGIwithR

About this list Date view Thread view Subject view Author view Attachment view

From: A.J. Rossini (rossini@blindglobe.net)
Date: Thu 20 Feb 2003 - 06:14:33 EST


Message-id: <87u1f02icm.fsf@jeeves.blindglobe.net>


"Cristiane Rocha" <cri_rocha@hotmail.com> writes:

> I am having trouble to make the CGIwithR work in my server (Linux
> RedHat 7 -
> Apache), I installed the package, edited the R.cgi archive, but when I
> try to run any script from the browser I receive the following:
>
> Error message: Premature end of script headers: trivial.R
>
> Need I change some configuration of my system so that scripts work?

One catch would be to make sure that the mod_magicmime setting is
OFF (i.e. the module isn't loaded). My name for it might not be
right, but the exact name shouldn't be hard to find in the config
file.

-- 
A.J. Rossini				Rsrch. Asst. Prof. of Biostatistics
U. of Washington Biostatistics		rossini@u.washington.edu	
FHCRC/SCHARP/HIV Vaccine Trials Net	rossini@scharp.org
-------------- http://software.biostat.washington.edu/ ----------------
FHCRC: M: 206-667-7025 (fax=4812)|Voicemail is pretty sketchy/use Email
UW:   Th: 206-543-1044 (fax=3286)|Change last 4 digits of phone to FAX
(my tuesday/wednesday/friday locations are completely unpredictable.)

______________________________________________ R-help@stat.math.ethz.ch mailing list http://www.stat.math.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help


About this list Date view Thread view Subject view Author view Attachment view

This archive was generated by hypermail 2.1.3 : Tue 01 Jul 2003 - 09:11:22 EST