[R] Problem encounter during graphics device driver

From: <Satadru.Sarkar_at_infineon.com>
Date: Wed 23 Mar 2005 - 17:32:24 EST

Hello

I am facing the following problem using the R-version 1.9.1

The PDF or PS none of these device drivers are opening while I am using R-1.9.1, the following error message is coming

Error in PS(file, old$paper, old$family, old$encoding, old$bg, old$fg, :

        unable to start device PostScript
In addition: Warning message:
problem loading encoding file
Execution halted

But while I am using the R-1.9.0, no error message is coming.

Though I have installed all the required packages.

Please suggest any workaround.

With regards

Satadru

Disclaimer*
"This e-mail and any attachments are confidential and may contain trade secrets or privileged or undisclosed information. They may also be subject to copyright protection. Please do not copy, distribute or forward this email to anyone unless authorised. If you are not a named addressee, you must not use, disclose, retain or reproduce all or any part of the information contained in this e-mail or any attachments. If you have received this email by mistake please notify the sender immediately by return email and destroy/delete all copies of the email."



R-help@stat.math.ethz.ch mailing list
https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help PLEASE do read the posting guide! http://www.R-project.org/posting-guide.html Received on Wed Mar 23 17:40:13 2005

This archive was generated by hypermail 2.1.8 : Fri 03 Mar 2006 - 03:30:53 EST