RE: [R] R-2.1.0 search engine works with mozilla browser but notfirefox

From: Waichler, Scott R <Scott.Waichler_at_pnl.gov>
Date: Sat 30 Apr 2005 - 06:04:43 EST


> I believe the problem is related to the change in the
> installation directory for the updated JVM from Sun.
>
> If you use the jre1.5.0_02 from java.sun.com, then the plugin
> is installed in:
>
> /usr/java/jre1.5.0_02/plugin/i386/ns7/libjavaplugin_oji.so

Ok, the above pathname is the exact one. Yes, this is the one I used.

>
> I just downloaded the updated RPM binary installer from java.sun.com.
>
> A key step here is that you need to remove the old 1.5 version:
>
> rpm -e jre-1.5.0-fcs

This is not installed on my machine.

>
> With both versions installed, there appear to be conflicts.
> The new installer appears to use "rpm -i" rather than "rpm
> -U", which leaves both versions in place. Testing at the site
> below with both versions installed fails.
>
> Once you have properly done the above, then go here:
>
> http://www.java.com/en/download/help/testvm.xml
>
> to test your java plug-in installation.

Yes, this test page works fine in my Firefox, and about:plugins shows the Java stuff is present and enabled. And the boxes under Preferences are checked.

Java is working in my Firefox, but there is something about the R search engine it doesn't like. Just to be really clear, this is the page that appears, but the links and search box inside it don't work: file:///tmp/RtmpB32234/.R/doc/html/search/SearchEngine.html

Scott



R-help@stat.math.ethz.ch mailing list
https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help PLEASE do read the posting guide! http://www.R-project.org/posting-guide.html Received on Sat Apr 30 06:12:33 2005

This archive was generated by hypermail 2.1.8 : Fri 03 Mar 2006 - 03:31:31 EST