Re: [R] Strange characters in 2.1.0?

From: Dan Bolser <dmb_at_mrc-dunn.cam.ac.uk>
Date: Wed 08 Jun 2005 - 01:35:31 EST


On Tue, 7 Jun 2005, Martin Maechler wrote:

>>>>>> "Dan" == Dan Bolser <dmb@mrc-dunn.cam.ac.uk>
>>>>>> on Mon, 6 Jun 2005 14:48:50 +0100 (BST) writes:
>
> Dan> On Mon, 6 Jun 2005, Douglas Bates wrote:
> >> On 6/6/05, Dan Bolser <dmb@mrc-dunn.cam.ac.uk> wrote:
> >>>
> >>> Signif. codes: 0 *** 0.001 ** 0.01 * 0.05 . 0.1 1
> >>>
> >>> Signif. codes: 0 <80><98>***<80><99> 0.001 <80><98>**<80><99> 0.01
> >>> <80><98>*<80> <99> 0.05 <80><98>.<80><99> 0.1 <80><98> <80><99> 1
> >>>
> >>> Signif. codes: 0 *** 0.001 ** 0.01 * 0.05 . 0.1 1
> >>>
> >>> hmm... they go away when I paste them in...
> >>
> >> Check the character set in use. You probably are using a UTF-8
> >> encoding in an environment that does not support display of that
> >> character set.
>
> Dan> I feel it is something utf8-ish, I am using emacs-ess-5.2.3, which was
> Dan> working fine under R-2.0.0, but developed this problem under R-2.1.0
>
>ess-5.2.3 is outdated for the purpose of well cooperating with
>UTF-8 outputs from R 2.1.x
>IIRC, ESS cooperates with R "with UTF encoding" since about ESS 5.2.6.
>but ESS-5.2.8 is current { --> http://ESS.r-project.org/ )
>
> ..........
>
> Dan> I have gone back to 2.0.0 :)
>
>Don't do that!
>You've lost tons of nice new features and gained quite an amount
>of old bugs by downgrading ..

Ahhh ... thank you for making this clear to me now :)

Sadly I can't find R-2.1.x rpm on CRAN?

>
>Martin
>



R-help@stat.math.ethz.ch mailing list
https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help PLEASE do read the posting guide! http://www.R-project.org/posting-guide.html Received on Wed Jun 08 01:41:35 2005

This archive was generated by hypermail 2.1.8 : Fri 03 Mar 2006 - 03:32:27 EST